Col·laboració amb l’Associació Jovent Junedenc

El passat dimarts, una representació de l’Associació Jovent Junedenc va visitar les nostres instal·lacions i la nostra planta de tractament de dejeccions ramaderes, amb motiu de la col·laboració que GAP Cooperativa ha tancat amb el “jovent” -com ja es va fer altres anys-, que servirà, en aquesta ocasió, per finançar les samarretes que es lliuraran als assistents al sopar de germanor, organitzat per l’Associació Jovent Junedenc el dilluns 28 en el marc de la Festa Major de Juneda.

Com sempre, un plaer i orgull per part de GAP Cooperativa poder aportar el nostre granet de sorra a diferents projectes socials, esportius, culturals, educatius, etc. (més de 30), duts a termen en el decurs de l’any a la nostra comarca.

Aprofitant aquesta visita, el representants de l’Associació es van interessar per conéixer el treball dut a terme per GAP Cooperativa, així com pel funcionament de la planta de tractament de les dejeccions ramaders i el nou projecte BIOGAP.

Sens dubte, una grata visita en aquest dies previs a la celebració de la Festa Major de Juneda, que comencaran aquest divendres.

Bona Festa Major de Juneda

Write a Comment