Participació de GAP Cooperativa a la fira Sepor 2020 de Lorca (Murcia)

 
En el marc de la celebració de la Fira Sepor, que es durà a terme de manera virtual del 26 al 29 d’octubre, aquest matí, a partir de les 11.50 hores, Mónica Jiménez, gerent de GAP Cooperativa, explicarà el nostre projecte cooperatiu, tot un exemple i model d’èxit de cooperació entre ramaders, pagesos i industrials; un projecte arrelat i compromès amb el territori.
 
La Fira Ramadera, Industrial i Agroalimentària de Lorca (SEPOR) arriba a la seva cinquantena tercera edició i ho fa reconvertida en la primera fira de caràcter estatal del sector que es va a desenvolupar online. Mitjançant www.seporlorca.com tant els professionals i estudiants, com marques comercials i usuaris en general, podran participar en el certamen o en part d’ell mateix a través de subscripcions a les diferents jornades tècniques i tallers previstos en el programa.

Un dels objectius del comitè organitzador ha estat dur el format on-line l’estructura de la fira presencial, de manera que el disseny resulta molt familiar per a tots aquells acostumats a visitar SEPOR. Es mantenen els pavellons d’expositors. Així, al Pavelló 1 tindran cabuda les institucions, empreses ramaderes, associacions, signatures comercials, entitats financeres, etc. El pavelló 2 es dedicarà a la genètica; el pavelló 3 a maquinària i eines; i el pavelló 4 a alimentació i promoció.

Per a les conferències s’habiliten diferents sales. SEPOR en una edició en què les innovacions i reptes davant nous i diversificats mercats tornaran a ser eixos temàtics del programa tècnic. Es mantenen el Simposi Internacional de Porcinocultura, Jornada Nacional de Boví de Carn, Jornada mediambiental, tallers, presentacions comercials i treballs de camp. La plataforma també disposa d’un àrea destinada a consumidor, tant adult com escolar, en què es seguirà treballant, com en cada edició, en la importància de la bona informació i els hàbits de consum responsable.

www.seporvirtual.com

 

Programa fira

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.