Segueix-nos a Facebook i Twitter

Segueix-nos a Facebook i Twitter

Cada vegada més, les xarxes socials (facebook, twitter, instagram, etc.) tenen una major presència a les nostres vides i s’han convertit en una de les principals vies a l’hora de comunicar-se, generar corrents d’opinió, aconseguir notorietat i posicionar-se al conjunt de la societat, entre altres funcions.

Al GAP som molt conscients de la seva força i influència; per aquesta raó, volem tenir una major presència a les mateixes, tant per realitzar un exercici de transparència comunicativa i aprofitar els grans recursos que ens ofereixen per transmetre-us, i a la resta de la societat, informacions d’interès vinculades amb la nostra activitat, com per utilitzar-les per defensar els nostres interessos, projectes i potenciar i promocionar la nostra activitat.

 

En aquest sentit, la nostra efectivitat a les xarxes socials dependrà, en bona mida, del nombre de seguidors que tinguem. Per aquesta raó, us animem a seguir-nos a les xarxes, compartir i comentar, si ho creieu oportú, les informacions que anirem publicant. En aquests moments, tenim presència a facebook i twitter. També estem creant la  pàgina web del GAP, i de les plantes on, entre altres informacions, anirem publicant informació d’actualitat, estudis, normativa, etc. del sector.

 

Per començar us demanem “un parell de clics” i que us feu amics de la nostra pàgina de facebook i seguidors dels nostre compte de twitter.

 

 

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.