Informació General

El titular del lloc web lloc web https://gapcooperativa.com/ Gestió Agroramadera de Ponent SCCL amb CIF: F-25848151 i domicili situat a Camí e Juneda a Arbeca s/n, 25430 Juneda, (LLEIDA). L’entitat es troba inscrita en el Registre de Cooperatives de Lleida amb el num. 15248.

Amb ànim que l’ús del lloc web s’ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, Gestió Agroramadera de Ponent SCCL informa l’usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre el present Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebuda i solucionada contactant amb Gestió Agroramadera de Ponent SCCL, a través de l’adreça de correu electrònica: gap@gapcooperativa.com

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts que es mostren en el present lloc web, i especialment dissenys, textos, imatges, logos, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’utilització industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d’autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d’informació excepte autorització prèvia del titular, Gestió Agroramadera de Ponent SCCL. No obstant això, l’usuari podrà utilitzar informació facilitada per a gestionar la seva comanda i les dades de contacte corresponents.

Enllaços

Gestió Agroramadera de Ponent SCCL, no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços feia altres llocs o pàgines web que, si escau, poguessin incloure’s en aquest, ja que no té cap mena de control sobre aquests, per la qual cosa l’usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que regeixin en aquests.