GAP Cooperativa reafirma el seu compromís amb Juneda a la Festa Major

La cooperativa torna a col·laborar amb diferents entitats de la localitat amb motiu de la celebració de la Festa Major, destacant el seu suport continu al territori i les persones de les Garrigues.


Un any més, GAP Cooperativa se suma a les celebracions de la Festa Major de Juneda, col·laborant, entre altres, amb el Jovent Junedenc per a l’organització del seu sopar de Festa Major. Aquesta iniciativa reflecteix el compromís ferm de la cooperativa amb les persones i el territori, especialment amb la comarca de les Garrigues.

La Festa Major de Juneda és un esdeveniment molt esperat per tots els veïns i veïnes, un moment per reunir-se i celebrar la identitat del poble. GAP Cooperativa, conscient de la importància d’aquestes tradicions, participa activament per assegurar que la festa sigui un èxit, aportant la seva col·laboració a diferents entitats com el Jovent Junedenc o el Rojos de Junda, el grup de diables, diablons i percussió de Juneda.

Aquestes col·laboracions són una mostra més del ferm compromís per part de GAP Cooperativa amb un gran nombre d’entitats, clubs esportius, associacions, etc. del conjunt de la comarca i de la nostra voluntat de treballar per un futur millor per a les Garrigues.

GAP Cooperativa felicita a tot el poble de Juneda per les seves festes.

Write a Comment