GAP Cooperativa celebra la seva Assemblea General Ordinària

El dimecres 26 de juny, es va celebrar al Parc de l’Alegria de Juneda l’Assemblea General de GAP Cooperativa. Durant l’esdeveniment, es va aprovar el balanç de gestió econòmic i social de l’exercici 2023 i es van presentar els pressupostos per al 2024. A més, es van explicar les noves normatives del sector porcí, destacant la necessitat d’implementar el quadern de camp digital per al registre de l’activitat dels cultius i explotacions ramaderes a partir del setembre, entre d’altres. L’assemblea va finalitzar amb un sopar de germanor.

Dimecres 26 de juny, el Parc de l’Alegria de Juneda va acollir l’Assemblea General de GAP Cooperativa, un esdeveniment que va reunir un gran nombre de cooperativistes. L’assemblea va començar amb la presentació i la posterior aprovació del balanç de gestió econòmic i social corresponent a l’exercici 2023, seguit per la presentació dels pressupostos per a l’any 2024.

Eduard Cau, president de GAP Cooperativa, i Mónica Jiménez, gerent, van ser els encarregats de pilotar aquesta nova assemblea i exposar detalladament cada punt de l’ordre del dia. En aquest sentit, van fer valdre el sòlid exercici econòmic de la cooperativa durant el darrer exercici, així com l’important treball de suport a diferents entitats esportives, culturals, educatives, etc. de la comarca. En la seva intervenció, el president de GAP Cooperatiu va destacar, malgrat les dificultats inherents al desenvolupament de l’activitat, el bon moment del sector porcí al conjunt de l’estat.

Com sempre, l‟explicació de les noves normatives aplicables al sector va ocupar bona part d‟aquesta assemblea, algunes d‟elles amb un impacte molt directe en la gestió de les explotacions porcines, com la relacionada amb la necessitat de disposar d‟un espai dedicat a la infermeria per als porcs. Aquesta mesura té com a objectiu garantir millors condicions de benestar animal i un maneig sanitari més adequat, contribuint a la qualitat i seguretat de la producció porcina. A partir del setembre, serà obligatori l’ús de quaderns de camp de caràcter digital, una eina per al registre i control de les pràctiques agrícoles i ramaderes. Aquesta normativa busca millorar la traçabilitat i sostenibilitat de les activitats, assegurant un maneig més eficient i responsable dels recursos.

L’assemblea va finalitzar amb un sopar de germanor entre els assistents.

Write a Comment