jugadoras y jugadores del equipo que representara al padel juneda en el campeonato de cataluña por equipos de padel

Compromís i suport  amb l’esport base de la comarca

GAP Cooperativa, un any més, col·laborarà amb el Club Pàdel Juneda en la seva participació al Campionat de Catalunya per Equips de Menors 1ª Categoria; una mostra més del ferm compromís dels ramaders i ramderes de la cooperativa amb el territori

El proper cap de setmana (18 i 19 de març) una nodrida representació de l’escola de pàdel de Juneda es desplaçarà fins a l’Hospitalet de Llobregat, per participar, una temporada més, en el Campionat de Catalunya per Equips de Menors 1ª categoria.

El club de pàdel junedenc jugarà en aquesta competició amb una gran representació de jugadores i jugadors  de la base del club, una mostra més del dinamisme i gran treball dut a terme per part dels responsables i formadors d’aquesta entitat en ares de la promoció i potenciació del pàdel i la pràctica esportiva.

Fa unes setmanes, participants i tècnics van gaudir  d’ una jornada de convivència per fer cohesió de grup i preparar aquest cap de setmana de competició.

El Club Pàdel Juneda, que compta des de fa uns anys amb el suport i col·laboració directa de GAP Cooperativa, també per aquest Campionat de Catalunya;  està representat a les diferents competicions provincials i autonòmiques amb un gran nombre de jugadors i jugadores, destacant la participació dels seus equips femenins i masculí, aquest recent ascendit, a la Divisió d’Honor, la màxima categoria de l’esport amateur. 

Suport a més de 30 projectes culturals, formatius, entitats i clubs esportius

Aquesta col·laboració amb el Club Pàdel Juneda és una més de les moltes accions de suport i col·laboració, majoritàriament econòmica, de GAP Cooperativa amb més de 30 clubs esportius, entitats culturals, projectes educatius i formatius de la comarca. Una mostra més, del compromís, esforç, arrelament i estima dels més de 150 ramaders i ramaderes que forment part de GAP Cooperativa amb les persones i el territori

Write a Comment