El Club Tennis Taula Borges comparteix amb GAP Cooperativa el seu triomf a la Copa del Rei

La passada setmana, Enric Vall, president del CTT Borges, va visitar les instal·lacions de GAP Cooperativa per compartir amb nosaltres la victòria de l’Asisa Borges Vall a la Copa del Rei duta a terme el passat mes de març a Jaen.

El president de l’entitat borgenca, un dels clubs de referència en la pràctica del tennis taula al conjunt de Catalunya, va visitar les instal·lacions de GAP Cooperativa a Juneda per agrair, una vegada més, la col·laboració de la nostra cooperativa amb el projecte esportiu i formatiu del CTT Borges; així com per compartir i mostrar-nos la copa de campions guanyada d’una manera molt brillant a la passada edició de la Copa del Rei en la renyida final celebrada el divendres 24 de març contra l’equip Cordovès Cajasur Priego; revalidant el títol aconseguit l’any passat a Santander,  en un brillant temporada on també es van proclamar campions de la Superdivisió de Tennis Taula.

A la victòria per equips en aquesta competició de l’Asisa Borges Vall, és suma el campionat en categoria individual absoluta de Marc Duran, un dels jugadors estrella de l’equip borgenc, que aconseguia el seu tercer entorxat, segon consecutiu.

Mónica Jiménez, gerent de GAP SCCL,  va ser l’encarregada de felicitar, en nom de l’entitat, al president del Club Tennis Taula Borges per aquests triomfs, que es sumen als aconseguits en darreres temporades i una més que brillant trajectòria de l’entitat de les Borges Blanques. Cal destacar que, amb aquesta, el CTT ja suma quatre victòries a la Copa del Rei de Tennis Taula. En aquest sentit, cal destacar el gran treball dut a terme pel club blau en la promoció i potenciació d’aquest esport

El president del club borgenc va agrair sincerament el suport de GAP Cooperativa  al projecte que dirigeix. Un suport, que sumat al d’altres empreses i entitats fan possible al CTT poder competir al màxim nivell continental i estatal.

GAP Cooperativa, suport a l’esport de les Garrigues, compromís amb les persones i el territori