Dues tornejos de l’EF Intercomarcal per posar un brillant colofó a la temporada

Després d’una apretada temporada, plena de partits a les diferents categories l’EF Intercomarcal vol posar el colofó final a aquesta fantàstica temporada amb l’organitzaci de dos tornejos, el XIV Memorial Antoni Bosch, aquest cap de setmana i la Woman Cup el proper dissabte 17 de juny

XIV Memorial Antoni Bosch de categoria aleví  a Puigverd de Lleida

L’Escola de Futbol Intercomarcal celebrarà aquest dissabte 10 de juny durant tot el dia, a les instal·lacions esportives municipals de Puigverd de Lleida, el XIV Memorial Antoni Bosch de categoria aleví. Aquesta edició comptarà amb la participació dels quatre equips de l’escola que juguen en la categoria aleví, el FC Barcelona, RCD Espanyol i altres equips de les terres de Lleida.

La final del Memorial es durà a terme a les 18.30h.

 

 

Inter Woman Cup

D’altra banda, el dissabte 17 de juny es durà a terme a a Juneda la primera edició de l’INTER WOMAN CUP per a categories aleví i infantial

Write a Comment