Suport i col·laboració de GAP Cooperativa amb l’Associació de Dones Junieta de JunedaP

GAP Cooperativa reforça el seu compromís amb les entitats socials de les Garrigues i, en aquesta ocasió, de manera especial amb la igualtat de gènere, mitjançant un acord de col·laboració amb l’Associació de Dones Junieta de Juneda

Recentment, GAP Cooperativa ha signat un acord de col·laboració amb l’Associació de Dones Junieta de Juneda, una entitat dedicada a promoure, organitzar i desenvolupar activitats de tipus cultural, civil, social i esportiu que afavoreixen la promoció de la dona, amb l’objectiu d’assolir la plena igualtat entre homes i dones.

Aquest acord s’emmarca en la ferma aposta de GAP Cooperativa pel desenvolupament integral de la comarca de les Garrigues, no només recolzant més de 30 projectes esportius, socials i culturals, sinó també impulsant iniciatives que enforteixen la cohesió social i la igualtat d’oportunitats al territori.

L’Associació de Dones Junieta de Juneda es distingeix per la seva tasca en la promoció de la igualtat de gènere, organitzant xerrades, taules rodones, tallers, cursos i sortides culturals, entre altres activitats. Amb aquest nou acord, GAP Cooperativa reafirma el compromís amb la promoció d’activitats que beneficiïn la comunitat i, en particular, les dones de la comarca.

GAP Cooperativa continua treballant en estreta col·laboració amb diferents entitats de les Garrigues per continuar donant suport al desenvolupament cultural, social i econòmic de la comarca,

GAP Cooperativa, compromís amb les persones i el territori

GAP Cooperativa és una associació de ramaders i ramaderes de les Garrigues compromesa amb el desenvolupament sostenible de la comarca. A través del seu suport a diversos projectes locals, la cooperativa busca millorar la qualitat de vida al territori, promovent iniciatives culturals, esportives i socials.

Write a Comment