GAP Cooperativa col·labora amb la restauració de la façana de l’església de Juneda

La façana de l’església de Juneda ja llueix amb tota la seva esplendor després de les obres de rehabilitació a la qual ha  estat sotmesa. GAP Cooperativa ha aportat la seva col·laboració en el finançament d’aquestes obres.

Dissabte passat va tenir lloc l’acte oficial de presentació de la nova façana de l’Església de la Transfiguració del Senyor, després d’haver-se sotmès a una actuació de restauració, davant d’alguns problemes estructurals que provocaven despreniments de la cornisa i que van obligar a posar un protector per evitar situacions de perill.

Aquesta actuació de millora i rehabilitació de la façana, impulsada de manera conjunta per l’Ajuntament de Juneda, la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura ha tingut un cost de 90.000 €. GAP Cooperativa ha estat una de les entitats que ha donat el seu suport i col·laboració per la realització d’aquestes necessàries obres de rehabilitació que han tornat a fer lluir una de les construccions emblemàtiques del patrimoni històric de Juneda.

Des de GAP Cooperativa, els darrers anys s’està donant un suport directe a més de 30 projectes, entitats i clubs esportius de la comarca de les Garrigues, que posen de manifest d’una manera clara i directa el suport de les sòcies i sòcies d’aquesta cooperativa amb el territori i la seva població.

Write a Comment